Tien guilty pleasures op jouw iPod

Guilty Pleasures

Asli

Dat nummer dat je stiekem geweldig vindt, maar waarbij je nog liever zou doodvallen dan het te bekennen? BILL heeft no shame en stelt voor jou een lijst met tien guilty pleasures op. Gordijnen dicht, koptelefoon op en dansen maar!

1. Ultimate Kaos- Casanova (1997) 

I am not your casanovaaaaa. Me and Romeo have never been friends.” Bestaat er iemand op de wereld die het nummer niét kent? Toegeven dat dit een supergoed nummer is kan misschien wat gênant zijn, maar geen zorgen, we’ll take the bullet for you. 

2. PSY- Gangnam Style (2012)

Dit nummer valt onder de categorie "Liedjes waar we geen woord van begrijpen, maar die we toch beluisteren". De videoclip, het dansje, de zanger. Fout, fouter, foutst (maar oh zo leuk).
3. Milk Inc.- Walk on Water (2000)

Een klassieker van eigen bodem. Wanneer deze schijf voorbijkomt steek je vanzelf die handjes in de lucht.

4. O-zone- Dragostea din tei (2004)

Ook van dit nummer begrijpen we vrij weinig, maar het is wel erg catchy. En fout. Al wist Rihanna er een paar jaar geleden toch een iets minder guilty pleasure van te maken.


De versie van Rihanna (2008): 5. Axel F- Crazy Frog (2005)

Rond de periode dat deze hit de wereld veroverde kende je op zijn minst één iemand die dit had ingesteld als ringtone op die oude vertrouwde Nokia-baksteen.

 
6. Coolio- Gangster’s paradise (1995)

Wanneer deze passeert op de radio voelen we ons allemaal wel een beetje gangster. Tip voor in de auto: heel langzaam rijden, ramen naar beneden en rustig met je hoofd knikken op de melodie.

7. Queen- Bohemian Rhapsody (1975)

Moeten we hier echt meer woorden aan vuil maken?

8. Britney Spears-  Oops!... I did it again! (2000)

Als je ontkent dat je dit nummer helemaal uit het hoofd kent, zal niemand je geloven. You’re not that innocent.

9. Shakira – Hips don’t lie (2006)

Stiekem buikdansen (of toch tenminste proberen) wanneer niemand kijkt.

10. K3- 10.000 luchtballonnen (2015)

We zijn massaal terug fan van K3. Jong én oud. Iets wat we een jaar of twee geleden niet zouden geloven, maar kijk nu. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.