Uit de startblokken met Muziekodroom

MODFEST 2016 - Steak Number Eight - Eefje de Visser - De Jeugd van Tegenwoordig

Muziekodroom

Inge
  • Muziekodroom
Google maps
location

Hoe beter 2016 starten dan met een up to date concertenlijstje. Plan in die (voorlopig) maagdelijke, witte agenda nu al volgende data en zorg dat je ook dit jaar stamgast wordt in de Hasseltse Muziekodroom.

MODFEST 2016

Wanneer? Zaterdag 16 januari

Dit feestje verkoopt uit, dus wees snel overtuigd. MODFEST is de thuishaven van de grootste house- en technopioniers. DJ Hell, David Carretta, TLP en Goldfox maken je voornemen om "meer te bewegen in 2016" al meteen waar. Dansen, dansen, dansen!

Tickets kosten 15 euro in voorverkoop en 20 aan de kassa. Bestellen doe je hier.

Steak Number Eight

Wanneer? Donderdag 17 maart

Het nieuwe album (en tongtwister) Kosmokoma is een feit. Wij zaten al eens samen met frontman Brent Vanneste om te keuvelen over "komische duisternis, coma's en frustratie". Maar in maart is het tijd voor het hardere livewerk. De West-Vlaamse jongens hebben een sterke reputatie, een niet te missen show dus.

Tickets kosten 14 euro in voorverkoop en 16 aan de kassa. Bestellen doe je hier.

Eefje de Visser

Wanneer? Vrijdag 25 maart

Live zijn Eefje en haar band geëvolueerd naar een meer dansbare set (inclusief luisterliedjes als cooling down). De nieuwste (derde al!) plaat Nachtlicht is dan ook de kers op de taart. Zorg al voor een degelijke opwarming met Scheef en laat je verrassen door deze übersympathieke Noorderbuur.

Tickets kosten 12 euro in voorverkoop en 14 aan de kassa. Bestellen doe je hier.

De Jeugd van Tegenwoordig

Wanneer? Zondag 3 april

Niet dat we je valse hoop willen geven, maar helaas is deze show al uitverkocht. Waarom toch even vermelden? Wie weet blijven de jongens van De Jeugd nog wat hangen in de Limburgse hoofdstad en stoot je hen tegen het lijf tijdens je cafétoer. (En kan je meteen eens polsen voor een privéconcertje.)