Vuurwerk, de nachtmerrie van Bon Iver

Stoempconcert

Cinema Aventure

Nathalie

Vers van de pers: Vuurwerk's remix van Arsenal.

  • Cinema Aventure
  • 05 nov 2014
Google maps
location

Bij het laatste Stoempconcert van dit seizoen hoort Vuurwerk en een feestelijke locatie. De louche cinema Aventure is het gedroomde decor voor Vuurwerk’s klanktapijt van vettige bassen. Opgelet voor mogelijke bijwerkingen zoals koortsdromen en acute dansspasmen.  

De shows van het Brusselse trio Vuurwerk zijn even vuil en donker als hun remixes. Kijk maar eens welke oneerbare dingen ze deden met Minnesota WI. De brave Bon Iver heeft er nog nachtmerries van. Pikant detail: de video is van de hand van vriend des huizes Max Colombie. Onmogelijk om deze zomer een festival te vinden waar zijn band Oscar & The Wolf níet speelde. De oorspronkelijke video was zo sexy dat YouTube hem prompt verwijderde. De nieuwe versie omzeilt de censuur met onderbroekjes maar is nog altijd behoorlijk intrigerend. 

Stoemp! dat is het vertrouwde recept van gratis caféconcerten in Brussel. Niet in een bruine kroeg deze keer, maar in deze roze filmzaal, een hidden gem in een louche winkelcentrum vlak bij de Beurs. Abosluut niet te missen dus. 

Meer info over Stoemp! en Vuurwerk alhier.