Wie verdient volgens jou een Red Bull Elektropedia Award?

Red Bull Elektropedia Awards 2016

Damso, Hamza, Roméo Elvis, Netsky, Bazart

Mari Goossen

Roméo Elvis - Bruxelles arrive (feat. Caballero)

Een voorproefje: 'Bruxelles arrive' van de Brusselse rapper Roméo Elvis

  • Flagey
  • 16 nov 2016
Google maps
location

Breng jouw stem uit voor de beste elektronische muziek op de Red Bull Elektropedia Awards en volg BILL op snapchat voor een liveverslag van de uitreiking.

Op 16 november is het weer zover, dan worden de belangrijkste prijzen voor elektronische muziek in België uitgedeeld op de Red Bull Elektropedia Awards in het Brussselse Flageygebouw.

 

Vorig jaar werden de mannen van Oscar and the Wolf verkozen tot Artist of the Year. STUFF ging aan de haal met de prijs voor het beste album en BILL Award-winnaar Woodie Smalls kreeg de prijs voor Beste Urban. Maar niet alleen artiesten kunnen in de prijzen vallen op de Elektropedia Awards, ook de beste media en het beste Belgische feestje worden verkozen, zolang het maar iets met elektronische muziek te maken heeft.

Opvallend dit jaar: heel veel hiphop in de nominatielijsten. Zo zien we maar liefst drie rappers genomineerd voor de titel Artist of the Year: Hamza, Damso en Roméo Elvis nemen het op tegen onder andere Bazart en Netsky.

Stemmen maar!

Maar ga het vooral zelf eens bekijken op de site en stem vooral op jouw persoonlijke favoriet. Stemmen kan nog tot woensdag 9 november middernacht. 

 

Vergeet BILL vooral niet toe te voegen op snapchat voor een liveverslag van de awards op 16 november. Zo volg je alles vanop de eerste lijn. 

Snapchat BILLdeelt