Wwwater in de Charlatan

Night Shop ft. Wwwater

Wwwater

Annelies
  • Charlatan
  • 09 feb 2017
Google maps
location

“It's not a choice anymore. It's more than I need. But you're the best thing that never happened to me.” Zong je na het zien van de film Belgica ook luidkeels mee met The best thing? Kom dan op 9 februari naar de Charlatan, waar je Charlotte Adigéry aan het werk kan zien met haar project Wwwater. 

Charlotte Adigéry is al lang geen leek meer in de muziekwereld. Ze trad ook al op als achtergrondzangeres bij Baloji en Arsenal. Met het project Wwwater kiest ze ervoor haar eigen weg in te slaan, die van de minimalistische electro. Dit lijkt ons een goeie keuze, want het zou zonde zijn moest zo'n stem als de hare verloren gaan in een kluwen van instrumentgeluiden.

De Charlatan is de plaats bij uitstek voor Charlotte om met haar eigen project Wwwater op te treden. Haar moeder trad er vroeger zelf op en ze zong het nummer The best thing op de soundtrack van de film Belgica. Voor wie de film niet zag -shame on you-, een film over twee broers die café Belgica (gebaseerd op de Charlatan) ombouwen tot dé uitgaansplek van Gent.

Op 9 februari belooft de Charlatan ook echt dé uitgaansplek te worden. Klik hier voor meer info.

Meer muziek van eigen bodem ontdekken? BILL-reporter Elice zet elke maand drie Belgische artiesten in de kijker. Wwwater kwam al aan bod in de eerste editie.