WWWater knalt op Internationale Vrouwendag in Het Depot

WWWater, LUWTEN, AUDRI en Tristan

Het Depot

Shauni

Op 8 maart trakteert Het Depot je op een niet te missen avond met WWWater, LUWTEN, AUDRI en Tristan.

Google maps
location

Donderdag 8 maart is het internationale vrouwendag en deze hoogdag moet gevierd worden. Het Depot haalt zomaar even vier straffe vrouwen naar Leuven en trakteert je op een niet te missen avond met WWWater, LUWTEN, AUDRI en Tristan

Uit eigen land: WWWater 

Hoofdact van de avond WWWater is niet de eerste de beste. Charlotte Adigery liet voor het eerst van zich horen als de revelatie van de Belgica-soundtrack. Ondertussen wist ze ons te behagen met haar single Pink Letters en beklom ze de podia van onder andere Dour, Horst en Ancienne Belgique.  Na een eerste EP onder eigen naam op het Deewee-label, bracht WWWater eind vorig jaar de EP La Falaise uit, een dijk van een plaat die bol staat van de pulserende elektronica en soulvolle vocals.

Van bij de noorderburen: LUWTEN 

Ook talent uit Nederland kleurt deze vrouwenavond. LUWTEN, het geesteskind van de Nederlandse Tessa Douwstra, releasete afgelopen herfst haar zelfgetiteld debuutalbum. Op haar eerste langspeler serveert LUWTEN eigenzinnige folkmuziek met ruimte voor elektronica en minimalisme. Na een passage op Eurosonic en support voor Eefje De Visser is het nu aan Het Depot om de Nederlandse zangeres te verwelkomen. 

De jonge wolvinnen: Tristan en AUDRI 

Een Red Bull Elektropedia Award voor Most Promising Artist, een podiumplek op het door Lefto gecureerde Made In Belgium en een support-act voor Mount Kimbie in Muziekodroom. Dat AUDRI heel wat in haar mars heeft, is duidelijk. Een eerste single en debuut EP mogen we dit voorjaar verwachten. 

En ook Tristan – ook wel het aanstormend talent van de ambientpop genoemd - betreedt op 8 maart het podium van Het Depot. Het nieuwe project van de Gentse Isolde Van den Bulcke neemt je mee op een bijzondere muzikale reis en laat de werelden van slow dance en jazz en ambient met elkaar versmelten. 

Tickets en meer info over deze vrouwenavond vind je hier.