Zomervibes in Geel

What to do: Geel

Inge

Foto’s voor Zomervibes in Geel

Radio Negra haalt de zomer naar Geel met hun aanstekelijke nummers.

Deze zomer heb je geen excuus om niet op je bestemming te geraken. Zoek je favoriete transportmiddel en maak er een dolle rit van! Nog niet in het bezit van het roze papiertje of blijven die autosleutels hardnekkig zoek? No worries. De beste reisalternatieven op een rijtje. Off you go!

Beste voetje voor: Radio Negra

Soms zijn je wandelschoenen al genoeg om je eindbestemming te bereiken. Radio Negra zorgt voor een instant vakantiegevoel zonder dat je daarvoor de stadsgrenzen moet oversteken. Zomerse reggae - ska - latino beats , een frisse pint in de hand en goed gezelschap. Zo mag die vakantie wel blijven duren.
 
Wanneer? 31 juli.
 

Op wielen: Beachkorfbal

They see me rollin', they hatin'. Zet je fiets in cruise control en bol enkele kilometers richting Mol. Een sportief dagje uit naar het het Zilvermeer dat je met zijn witte zand en verfrissend water een beetje buitenland in binnenland geeft. Een partijtje Beachkorfbal op het jaarlijkse tornooi maakt dit dagje uit helemaal af.

Wanneer? 4-5 juli.

 

Busje komt zo: Cinema Urbana

Pendelpret tijdens de vakantiemaanden! Neem de bus of trein naar het mooiste station van België en dompel je onder in de Zomer van Antwerpen. Onze aanrader? Cinema Urbana: voetjes in het zand en cocktail in de hand, een avondje film was nog nooit zo leuk. Wordt het 's avonds wat laat, dan kan je nog altijd een nachtje boeken in het Nulsterrenpension.

Wanneer? De hele zomer.