Zomervibes in Torhout

De leukste events in Torhout, Tielt en het Brugse

Inge

Om de zomer in tophumeur door te brengen: voor iedere gemoedstoestand een gepaste activiteit in Torhout en omstreken. Van grumpy tot bored naar happy.

Grumpy: Cactusfestival

Valt je mood het beste te vergelijken met een stekeligachtige plant? Dan brengt het Brugse Cactusfestival soelaas. Je vertoeft vlak bij de mooiste stad van België en krijgt een steengoede line-up cadeau. Balthazar, Grace Jones en Goose katapulteren je moeiteloos van grumpy naar vrolijk.

Wanneer? Van 10 tot 12 juli.

 

Bored: Parkies

Die zomerse avonden lijken soms eindeloos te duren. Om niet in het zwarte gat der verveling te vallen, heeft Torhout zelfs een oplossing voor de doodse dinsdagen. De openluchtconcerten van Palm Parkies behoeven geen intro meer. Ze zijn beroemd en berucht omwille van hun zomerse gezelligheid en vormen bovendien de perfectie remedie tegen verveling.

Wanneer? Iedere dinsdag in juli en augustus.

 

Happy: Melkrock

Deel je kamerbrede smile met de rest van de wereld. Melkrock in Tielt brengt het beste jong, muzikaal talent samen op één podium. Laat zeker Madensuyu, Brihang, King Dalton en Psycho 44 niet links liggen. Hopelijk stijgt de vrolijkheid evenredig met de temperatuur!

Wanneer? 16 augustus.