Over BILL

BILL is jouw stop voor cultuur en lifestyle in Vlaanderen, Brussel en Europa.

BILL checkt films, theater, comedy, games, mode, boeken, reizen, expo… Mét leuke kortingen dankzij de European Youth Card of het logo op je studentenkaart. Die kaart hoef je niet meer op zak te hebben, want BILL heeft een app!

Met de BILL-app krijg je toegang tot alle kortingen die BILL en EYCA voor jou geregeld hebben én heb je altijd een handig overzicht van het aanbod in je buurt, waar je ook bent. Een voorproefje? Kijk hier voor je Vlaamse en Brusselse deals en hier voor je Europese kortingen (meer dan 60.000 voordelen in 38 landen!)

Naar Opera Ballet Vlaanderen voor de helft van de prijs, korting bij je lokale cinema, 20% minder betalen voor je treinticket in Spanje of met 50% korting naar het Rijksmuseum in Amsterdam? Registreer je voor de BILL-app en het is allemaal voor jou! 

BILL ♥ cultuur. De BILL-reporters tippen je de niet te missen events en leukste plekjes in je buurt. Én we lanceren nu en dan ook knallers van wedstrijden. Als je je registreert, krijg je 1x per maand een mooi overzichtje van dit alles recht in je mailbox.

Voor wie?

BILL is er voor alle jongeren tussen 16 en 30 uit Vlaanderen en Brussel. Ben je student aan PXL, UCLL of VUB? Met het European Youth Card-logo op je studentenkaart kan je ook nog steeds alle kortingen claimen.