Join het BILL-team

Doe je eigen ding met BILL. Kom naar een BILL Startup en join het team!

Je zoekt een platform om jouw talent op tentoon te stellen? Goed nieuws! BILL is op zoek naar content creators met een voorliefde voor muziek, film, podium, boeken, expo, lifestyle, games of reizen.

Bij BILL maak je content over alles wat met cultuur en jongeren te maken heeft. Of dat nu gefilmd, gefotografeerd, geschreven of gesnapt is. Jouw enthousiasme en motivatie zijn het belangrijkst.

Join het BILL-team

Wat mag je verwachten?

Je publiceert onder jouw naam, neemt gratis deel aan alle workshops die BILL organiseert (van creatief schrijven, over CV pimpen tot fotografie) en dat allemaal op jouw tempo en volgens jouw eigen interesses.

Je wordt individueel begeleid zodat je groeit als storyteller en komt bovendien in een superteam van creators terecht. 

Hoe begin je?

Kom naar de volgende BILL Startup op 2 december. Samen met andere nieuwe reporters verwelkomen we je op ons kantoor in Brussel. Je komt er alles te weten over BILL en krijgt er meteen een snelle hands on workshop bovenop. De uitnodiging voor de volgende BILL Startup ontvang je bij het invullen van onderstaand formulier.

 

Tot binnenkort!

De volgende BILL Startup gaat door op zaterdag 2 december. Kan je er dan niet bij zijn, dan maken we een andere afspraak.