5 videoclips om in de summer mood te komen

[Dossier: #zomerkriebels]

Martyna Sklodowska

[Dossier: #zomerkriebels] Het is bijna zomer! Tijd om helemaal in de summer mood te komen. Verlang je naar de festivals en heb je het gehad met de blok? BILL zocht vijf videoclips met een zomerse vibe voor je uit!

1. Dua Lipa ft. Calvin Harris - One Kiss

Dé zomerhit van 2018: One Kiss van Dua Lipa. Het is niet alleen een topschijf, maar ook een lied dat je dansbenen geen minuut rust gunt. Een videoclip vol palmbomen, zon en zwemkledij: kan je de zomer al ruiken? BILL alvast wel! Om het compleet te maken, staat Dua Lipa deze zomer tweemaal op Belgische festivalpodia. Dat op 21 juli op Tomorrowland en 16 augustus op Pukkelpop. 

2. Anderson .Paak - Bubblin 

Bubblin van Anderson .Paak een zomerplaat? Jazeker! De Amerikaanse rapper laat in zijn videoclip zien waar hij het best in is: een feestje bouwen en iedereen aan het dansen krijgen. Verlang je naar meer?  Dit jaar kun je Anderson .Paak spotten op Rock Werchter  op vrijdag 6 juli.

3. TheColorGrey - Need To Know

De Antwerpse rapper TheColorGrey zorgt met zijn single Need To Know voor een oldskool summer vibe. Een zomerse hit vol geflirt, zomerse outfits en humor. Een perfect plaatje om aan de zomer te beginnen. 

TheColorGrey zal deze zomer niet veel rust kennen. De jonge artiest zal op verschillende podia van verschillende festivals te vinden zijn. Denk onder andere aan De Lokerse Feesten, Genk On Stage, Couleur Café and many more!  

4. Lost Frequencies & Zonderling - Crazy

Als we aan een zomerhit denken, dan denken we meteen aan Crazy van Lost Frequencies. De jonge DJ bracht samen met de groep Zonderling deze zomerse vibe uit. Zin om helemaal in zomermodus te komen? De videoclip van Crazy helpt je op weg.

Lost Frequencies-fan? Dan hebben we goed nieuws! Gedurende beide weekends zal Lost Frequencies de line-up van Tomorrowland vervoegen. Een groot feest is dus gegarandeerd! 

5.  Anne-Marie - Ciao Adios

Nog geen zomerkriebels? Bekijk de videoclip Ciao Adios van Anne-Marie om helemaal in de stemming te komen. De Britse zangeres weet wat een echte girls trip inhoudt: zon, road trips en vooral ppparty!

Spot haar op het podium van KluB C op donderdag 5 juli en feesten maar!