BUDA zoekt honden (en hun baasjes)

HOND

Ariadna Rubio Lleó

Pieter
Google maps
location

Kunstencentrum BUDA is op zoek zes Kortrijkse hondenbazen voor een radicaal theaterstuk. De uitverkorenen worden samen met hun trouwe viervoeters klaargestoomd voor hun toneeldebuut tijdens twee workshops. 

Ariadne Rubio Lleó – een Nederlandse met Duitse, Argentijnse en Spaanse roots – maakt theater met een ferme hoek af. Eerder werkte zal met line dansers en judoka’s. Nu werkt de medeoprichtster van het theatercollectief Schwalbe alweer aan een nieuw project: in HOND graaft ze naar de verbondenheid tussen mens en dier. 

Of ze zelf een hond heeft, weten we niet, maar het staat in elk geval vast dat ze jouw hulp nodig heeft om haar project te verwezenlijken. Tijdens de voorstelling zullen een aantal authentieke stadshonden, een hondenpsycholoog en een drietal spelers het mooie weer maken. Ariadne is op zoek naar zes Kortrijkse hondenliefhebbers die zin en tijd hebben om samen met hun huisdier deel te nemen aan twee namiddagworkshops. 

Van zwaarlijvige buldogs tot dwergmaltezers 

Of je nu een zwaarlijvige buldog of een dwergmaltezer bezit, speelt geen rol: alle rassen en formaten zijn welkom, want Ariadne heeft haar zinnen gezet op een bonte mix van keffers. Je hond mag wel niet ouder zijn dan negen jaar en hij moet een beetje sociaal aangelegd zijn, maar speciale trucjes hoeft hij niet te kennen. 

Interesse? Stuur je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd naar kristof.jonckheere@budakortrijk.be.

Voeg een foto van jou en je hond toe aan je ‘sollicitatiebrief’. Vergeet ook niet de leeftijd, het ras en een beknopte karakteromschrijving van je hond te vermelden.