Dansen, shoppen en lezen in Leuven

Drie keer raak

Leuven

Lotte
  • Leuven
  • 19 tot 23 okt 2016
Google maps
location

In Leuven is tijdens de tweede helft van oktober voor elk wat wils te vinden. Of je nu wil rondstruinen op een hippe markt, cultuur opsnuiven op een dansvoorstelling of gewoon in de zetel wat wil lezen, de studentenstad is where it's at.

Hipstermarkt

Wat? Camping Flamingo

Wanneer? 23 oktober

Aan de zesde editie zit Camping Flamingo ondertussen al. Op 23 oktober kan je weer terecht in Hal 5 van de Centrale Werkplaatsen in Kessel-Lo voor je selectie van zelfgemaakte schatten, foodtrucks en trendy tweedehandskledij. 

Het slagveld en de liefde

Wat? Die Weise von Liebe und Tod des Cornets Christoph Rilke

Wanneer? 19 oktober

Dansgezelschap Rosas van choreograaf Anne Teresa De Keersmaeker heeft ondertussen geen introductie meer nodig. In oktober passeren ze in Het STUK met hun voorstelling Die Weise von Liebe und Tod des Cornets Christoph Rilke, waarin ze al dansend het verhaal vertellen over een soldaat, het slagveld en de liefde.

Liever traag

Wat? Bijeenkomst Slow Reading Club

Wanneer? 20 oktober

Boeken lezen kan je overal. Toch wordt het blijkbaar steeds moeilijker om je even af te sluiten van de wereld rondom je. Daarom komt de Leuvense Slow Reading Club geregeld samen in Boekencafé Barboek, waar ze in stilte en met de smartphone uit gewoon een uurtje samen lezen.