De Spil gaat naakt

Puppetry of the Penis - A Night in a London Cabaret - Channel Zero

CC De Spil Roeselare

Kessy
  • CC De Spil
Google maps
location

Het is oktober, dagen worden donkerder, korter en kouder. Maar dat houdt deze acts niet tegen om voor ons uit de kleren te gaan. En daar krijgen wij het dan weer warmer van. The place to be voor al dit heet gedoe is De Spil in Roeselare.

 

1. Puppetry of the Penis

Rich Binning en Christopher Cannon komen naar Roeselare. De twee performers van Down Under brengen namelijk wat ze zelf genitale origami noemen. Say what? Ja, dat betekent inderdaad dat ze tijdens een hilarische show hun mannelijke geslachtsdelen plooien, draaien en bewerken tot verrassende peniskunstwerkjes.

Het begon allemaal als een origineel idee van de studenten Simon Morley en David Friend voor een naaktkalenderverkoop (die toen eigenlijk mislukte) en groeide uit tot een succesvolle wereldtournéé. Hun dick tricks bevatten onder meer 'The Pelican', 'The Other Woman' en 'The Flying Squirrel'.

Puppetry of the Penis

Zin om deze mannen live aan het werk te zien? Dan moet je op vrijdag 23 oktober in De Spil zijn. Info en tickets vind je hier.

Is Roeselare te ver, dan kan je tijdens dezelfde week ook naar één van de zes andere Belgische shows gaan. Alle data vind je hier.

2. A Night in a London Cabaret

Daiquiri Daisy, Scarlett Belle, Bettsie Bon Bon en Dave The Bear gaan speciaal voor Roeselare uit de kleren. Ze brengen een burlesque show zoals je die altijd al eens hebt willen meemaken. Bovendien kan je in de namiddag les volgen bij de Britse Scarlett Belle. Ze helpt je met veel plezier je eerste sexy stapjes richting showgirlcarrière te zetten.

Je eigen verleidingstechnieken bijschaven kan tijdens de workshop op 28 november. Kijk je liever naar de experts dan kom je naar de voorstelling in De Spil. Meer info en de laatste (!) tickets vind je hier.

Wil je voor de real deal gaan met uitgebreide lessen en make-overs, dan kan je terecht op de website van Bruges' Burlesque.

3. Channel Zero

Nee, Franky en zijn kompanen gaan uiteraard niet letterlijk uit de kleren; maar hun liedjes wel. De Belgische metalband heeft namelijk beslist dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging, een unplugged project. De ruige mannen stellen zich zowaar kwetsbaar op. In samenwerking met de jazzvirtuoos Michel Bisceglia (dirigent en arrangeur voor de soundtracks van Cafard en Marina) hebben ze hun meest memorabele heavy songs volledig gestript. De ongelooflijke powerstem van Franky wordt tijdens deze concerten bijgestaan door een aantal geheime gastmuzikanten.

Wil je weten hoe deze naakte versies live klinken? Ga dan op donderdag 19 november naar De Spil. Meer info en tickets vind je hier.

Channel Zero tourt de rest van dit jaar ook nog in deze zalen met hun akoestische set.