De Sprekende Ezels zijn op zoek naar jou

De Libertad - Monk - De Warande - Hotsy Totsy

Leuven - Brussel - Turnhout - Gent

Pieter
  • De Libertad
  • 14 nov 2016
Google maps
location

De Sprekende Ezels zijn op zoek naar jou: verga van de stress tijdens je eerste tien minuten op een podium en krijg er ongeveer niks, nada, nougatbollen voor terug! 

Wie zijn De Sprekende Ezels? 

De Sprekende Ezels zijn de architecten van een experimenteel en laagdrempelig podium voor aanstormende jonge dichters, woordkunstenaars, muzikanten, filosofen op speed, comedians en hamsterslingeraars. Alles wat je binnen tien minuten voor elkaar krijgt op een podium, is toegestaan en wordt met open armen verwelkomd (zo lang het maar geen moeilijk te verwijderen vlekken achterlaat). 

Wat kan ik winnen door mee te doen? 

Een pessimist zou zeggen: Niks, nada, nougatbollen. De Sprekende Ezels is dan ook geen wedstrijd. Het enige wat je nodig om deel te nemen is een flinke dosis goesting en ballen. Je beloning bestaat uit een eerste podiumervaring, applaus van gelijkgestemde zielen en een handvol drankbonnetjes tegen de zenuwen. 

Welke Ezels gingen me voor? 

Als jij je durft in te schrijven, treed je gegarandeerd in de voetsporen van illustere Ezels zoals Stoomboot, Karolien Van Ransbeeck (Few Bits), Selah Sue, Alex Agnew en Gregory Frateur (Dez Mona). 

Begint het al te kriebelen? Schrijf je dan in via de website van De Sprekende Ezels. Je kan je ook nog op de avond zelf aanmelden om op te treden. Op 14 november toon je in De Libertad in Leuven wat je waard bent, in het gezelschap van onder anderen Lucas Cortoons (die muziek en woord combineert) en Michaël Olbrechts (die live illustraties creëert).

Op 30 november trekt de kudde naar Brussel, meer bepaald naar de Monk, en op 3 december houden De Ezels halt in de Turnhoutse Warande. Je allerlaatste kans van 2016 om op het podium te kruipen? Op 5 december in Hotsy Totsy in Gent.