De treasures van Trézart

Trézart

El Nino - Tall Tales Acrobatics - Cheeesecakecie - Dado - Charel & Co - Les Cliquets - ...

Inge

Trezart 2015

Google maps
location

Internationaal straatkunstenfestival Trézart transformeert het idyllische, Molse Zilvermeer tot een festijn met visuele pleasanteries en theater- en dansacts waarvan je mond hardnekkig blijft open staan.

Acts uit de hele wereld treden aan: de line-up is dan ook een bonte verzameling met volk uit Japan, Canada, Spanje, Frankrijk en Nederland. Je hoofd breken over keuzes hoort daar niet per se bij. Wij wierpen al eens een blik op de affiche en lieten ons deze keer niet leiden door de namen, maar gaven het laatste woord aan de sprekende foto's.

El Nino

Cartoon Toylete van de Spaanse El Nino heeft sowieso de lachers op de hand. Of we zullen schateren met toilethumor zal nog af te wachten zijn. Wat we wél al weten: veel humor, een naïeve, maar adorable El Nino en acrobatische truukjes.

Meer info over de speeluren vind je hier.

 

Tall Tales Acrobatics

De voorstelling Weg laat poëzie en acrobatie in elkaar vloeien. Het thema: gevangen in een relatie. Materiaal om ook via dans en beweging aan de slag te gaan: irritatie, onbegrip en schuld dat hier hand in hand mee gaat, wordt in een erg beweeglijke act gegoten.

Meer info over de speeluren vind je hier.

Cheeesecakecie

We admit freely: hier hebben we een beetje vals gespeeld. Want met een naam als Cheeesecakecie trek je de aandacht. Aangewaaid uit Frankrijk, neemt Tony Gratofsky je mee in zijn waanzinnige, exotische universum gedoopt in de circusvibes.

Meer info over de speeluren vind je hier.

Het Internationaal Straatkunstenfestival Trézart vindt plaats van zaterdag 12 september tot zondag 13 september aan het Zilvermeer in Mol. Meer info vind je hier.