De vier must do's op Best Kept Secret

Best Kept Secret

8-10 juni

Martyna Sklodowska

Binnen exact een maand gaat Best Kept Secret in Nederland van start. Het driedaagse festival dat van 8 tot en met 10 juni op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek plaatsvindt, blaast ons dit jaar opnieuw omver. Niet alleen de sterke line-up, maar alweer de locatie en het eten zien er veelbelovend uit. BILL zet de must do's van Best Kept Secret Festival eventjes op een rijtje. 

1. Line-up

Laten we beginnen bij het begin. Wie naar een festival gaat, bekijkt zeker eerst de line-up. Best Kept Secret Festival pakt ook dit jaar uit met een sterke, maar ook een gevarieerde, line-up en telt maar liefst vijf podia waar ongeveer 100 verschillende artiesten, bands en dj's uit hun dak zullen gaan. Denk aan Arctic MonkeysLCD Soundsystem, Tyler, The Creator en nog veel andere epische namen. Ook de minder bekende, maar opkomende talenten zullen op de podia te vinden zijn. 

2. Kornuit Drijf-In Bar

Best Kept Secret zorgt dit jaar voor een nog mooiere en betere drijf-in bar. Een bar waar het drinken van verschillende soorten bier (én dat met je voetjes in de water) mogelijk is.  

3. Long Table Dinner

Vergeet even de typische fastfood-tentjes en geniet van een 10-gangen diner of lunch op misschien wel het mooiste plekje van het festival. Het festival voorziet tien koude of warme gerechten die op een vuurplaats bereid zullen worden. Laat je voetjes even rusten aan de 'long table', want de bediening zal door een maître gebeuren! Top!

4. Secret Garden

Last but not least, de Secret Garden waar je de festivaldrukte even kan ontvluchten. Bij een festival hoort nu eenmaal luide muziek, drank en natuurlijk een groot feest. Na een dagje gedanst te hebben, hebben we er soms wel nood aan om even tot rust te komen. Zonder je even af in de secret garden en relaxen maar.