Genoeg gepraat. Tijd om te luisteren nu.

'Nuff Said

Jan Jaap van der Wal - John Hastings - Aminata Demba - Rashif El Kaoui - Stef Kamil Carlens

Annelies

Het tiende seizoen van 'Nuff Said belooft er eentje te worden om u tegen te zeggen. Jong talent en internationale namen volgen elkaar op in een eclectische avond, aaneengepraat door cabaretier Johan Petit en muzikaal opgevrolijkt door de Antwerpse band BRZZVLL.

Comedy

Zijn passage in De Ideale Wereld en in De Slimste Mens ter Wereld is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Voordien maakte hij ook al zijn intrede in België met zijn show De Nieuwe BelgJan Jaap van der Wal heeft zijn strepen in België ondertussen al dik verdiend. Samen met de Canadese comedian John Hastings, komt hij de avond van een flinke schep humor voorzien.

Woordkunst

Dis-moi wie ik ben en Marieke Marieke zijn twee recente toneelstukken waarin Aminata Demba schitterde. Rashif El Kaoui gaf dan weer het beste van zichzelf in Wolfsroedel, Jeanne en  De zaak van de dieren tegen de mensen. Kunstelwerkjes van woorden, daar mag je je bij deze twee artiesten aan verwachten.

Muziek

Om te bekomen van de woordenstromen die op je af zullen komen, kan je je heerlijk laten gaan op de muziek van Stef Kamil Carlens, bekend van Zita Swoon

'Nuff Said gaat door op 02/02 in De Centrale (Gent), op 03/02 in ccBe (Berchem) en op 04/02 in C-Mine cultuurcentrum (Genk).

Kan je er deze keer niet bij zijn? Geen paniek, elke maand is er een nieuwe 'Nuff Said.