Inspirerende gesprekken bij HATCH

HATCH

Eva Daeleman - Goldfox - Musekton - Toon Carpentier - Nele Reymen - ...

Inge
  • Cordacampus
  • 25 aug 2015
Google maps
location

Een avond waar sprekers allerhande gebombardeerd worden om hun visie te vertellen. Wie zegt dat een sit back and listen-sessie saai moet zijn? Laat je inspireren door de verhalen van o.m. Eva Daeleman, Goldfox en Musketon. 

Als stuwdam wil HATCH jongeren niet enkel een straf verhaal voorschotelen, maar hen vooral motiveren om zélf het heft in handen te nemen. Inspiratie is een curieus beestje, maar maar als ànderen hun passie verkondigen, ontvlamt jouw brein allicht ook in een furie van ideeën. En laat dat nu nét de bedoeling zijn. Wij zijn alvast fan van deze genodigden die de avond op TED-achtige wijze gaan invullen.

Eva Daeleman

De term 'straffe madam' zou ondertussen al bij het zwerfvuil moeten staan, maar bij deze blonde (ondertussen zwarte) spring-in-'t-veld klopt het wel. Als jongste Eén-presentatrice ooit straalde ze menig huiskamer binnen, om later ook op MNM (en Instagram) furore te maken. Haar quirky stijl en postieve levensmotto's overtuigen ons alvast dat ze ... inderdaad een straffe madam is. 

 

Goldfox

De gouden manen van Goldfox, a.k.a. Kristof Claes zijn tot nader order nog in perfecte staat. Goldfox kent Limburg, Limburg kent Goldfox. Deze sympathieke muziekkenner, dj en organisator vormt een belangrijke toevoerader in het kloppende hart van de muziekscene in de provincie. Een man met kennis van zaken. Wij zijn alvast nieuwsgierig.

 

Musketon

Wij hadden al eens een sit-down met deze Limburgse award winning artiest. Maar wij zien en horen Musketon (né Bert Dries) maar al te graag nog eens aan het werk. Van Steve Aoki, Coca-Cola tot Nike: bij de illustrator blinken ze allemaal in zijn portfolio. Zijn missie? World domination met top notch artwork. Daar valt dus wel wat over te vertellen

HATCH vindt plaats op woensdag 25 augustus vanaf 19u op de Cordacampus in Hasselt. Meer info én een gratis ticket, vind je hier.