Kotroute zoekt koten, kunstenaars en helpende handen

Kotroute 2017

AmuseeVous

Elice

Stel jouw kot open tijdens de Kotroute

  • STAM
  • 16 nov 2017
Google maps
location

Het is bijna weer zo ver! Op 16 en 23 november komt de Kotroute terug naar Gent en Antwerpen. Het event bij uitstek om binnen te piepen in andermans kot en meteen ook fantastisch werk van jonge kunstenaars te ontdekken. 

De Kotroute vindt ondertussen al voor het negende jaar op rij plaats. Dit jaar in Gent en Antwerpen. Het concept is simpel. Je betaalt een kleine bijdrage van zo’n vijf euro (zeven euro aan de deur) en daarmee kan je gedurende een volledige avond verscheidene koten bezoeken waar allerhande kunstenaars hun werk tentoonstellen. Zowel muziekbands, fotografen als performance-artiesten showen er hun talenten. En er is meer! Voor die prijs, krijg je ook nog eens toegang tot een exclusieve afterparty. In Gent gaat deze dit jaar door in NTGent.

Om de Kotroute ook dit jaar opnieuw tot een topeditie te maken, rekenen ze op jou. Zin om mee te helpen? Dat kan! En wel op drie manieren:

Kotroute zoekt koten

Altijd al gedroomd van een concert of theaterperformance in je kot? Stop met dromen, want het is mogelijk tijdens de Kotroute. En geef toe hoe vaak krijg je hiertoe de kans? Je kot hoeft niet uitzonderlijk groot of mooi te zijn, je enthousiasme en zin om bezoekers te ontvangen is het belangrijkste.

Kotroute zoekt kunstenaars

Droom je ervan om je werk te tonen, maar kreeg je daarvoor als jonge kunstenaar of muzikant nog niet echt de kans? De Kotroute helpt je op weg, of je nu bezig bent met performance, beeldende kunst of whatever. Doe vooral je goesting en wie weet mag jij wel een kot inkleden op 16 november in Gent of op 23 november in Antwerpen.

Kotroute zoekt vrijwilligers

Altijd al eens je organisatieskills willen testen? Ook dat kan tijdens de Kotroute. Help samen met een superleuk team van medevrijwilligers om dit event tot een topevent te maken. Als vrijwilliger sta je in voor de totale organisatie van de Kotroute. Van het zoeken en selecteren van kunstenaars over de communicatie tot zelf alles in goede banen leiden op de avond zelf. 

Heb je een crazy artsy idee of een megagoed bandje? Heb je een kot ergens in Gent of Antwerpen of ben je de perfecte gastheer of -vrouw? Heb je zotte organisatorische skills of ben je een beetje van alles? Schrijf je dan nu meteen in via deze link (je hebt tot 4 oktober).

Alle info vind je hier