Must-sees in De Warande

Anne Teresa De Keersmaeker/Rosas - Compagnie Cecilia - Club Kuub - Michael Van Peel

Inge

Video’s voor Must-sees in De Warande

Flying Horseman - City

Google maps
location

Een nieuw cultureel seizoen in de steigers in de Warande, dat betekent ook: keuzestress. Maar laat dat de pret niet drukken, wij nemen het werk op ons en geven je onze toppers. Sit back, relax and enjoy the show.


Anne Teresa De Keersmaeker/ Rosas

Golden Hours (As You Like It)

Een naam die klinkt als een klok - niet enkel in het danscircuit, maar ver daarbuiten. De Belgische choreagrafe speelt in Golden Hours ook weer met sensualiteit, wispelturigheid en de liefde. De geschreven woorden van Shakespeares As You Like It worden getransformeerd op het toneel met behulp van Brian Eno's laatste plaat Another Green World

 Golden Hours (As You Like It) speelt op vrijdag 20 november om 20u15. Meer info vind je hier.

 

Compagnie Cecilia

Poepsimpel

Goede burgers, keurig in het gareel. Maar durft er een laagje lava te ontsnappen, dan barst de vulkaan uit in een woedeuitval. Poepsimpel legt de maatschappijdruk op de grill en promoot het (onderdrukte) flamboyante. Titus De Voogdt, Robrecht Vanden Thoren en Tom Vermeir nemen je mee op sleeptouw in een voorstelling die onze gemoederen alvast verlicht.

Poepsimpel speelt op woensdag 25 november om 20u15. Meer info vind je hier.

 

 

Club Kuub

Flying Horseman - Hydrogen Sea - I will, I swear

In de maand december mag het Gentse Unday Records aantreden in de Kuub. Het indielabel herbergt o.m. Flying Horseman ("een stedelijke dreiging"), Hydrogen Sea ("een popsvorm van ambient") en I will, I swear ("beklijvende songs die zich in je cerebrum nestelen"). Jong geweld in de coulissen, klaar om ons hart (en platenkast) te veroveren.

Unday Label Night vindt plaats op zaterdag 5 december om 20u15. Meer info vind je hier. Club Kuub vindt ieder eerste weekend van de maand plaats.

 

 Michael Van Peel

Van Peel Overleeft 2015

Wanneer de oudejaarsnacht dichterbij tikt, dan weet je: jaaroverzichten coming your way. Wil je een scherpe analyse (gesopt in meedogenloze humor) - dan heb je met Michael Van Peel de juiste man te pakken. Met onversneden stand-up richting exit 2015: beter kan het jaar niet eindigen.

Michael Van Peel speelt op donderdag 17 december om 20u15. 

Meer weten over de programmatie in de Warande? Check het hier.