Wat te zien op Theater aan Zee 2011?

Theater Aan Zee

Joke

Video’s voor Wat te zien op Theater aan Zee 2011?

Wat te zien op Theater aan Zee 2011?

Zoals elke zomer slaat Theater aan Zee de tenten op in Oostende voor tien dagen theater- en muziekplezier. Je weet niet wat te kiezen? Hier vind je acht stukken gewikt en gewogen.

Kein Applaus für Scheisse - ****


Kein Applaus für Scheisse
heeft geen gêne, lak aan structuur en combineert kitsch met hardcore op een ongeziene manier.

Ruhe - ****

Ruhe is een theaterstuk vol tegenstellingen. Chaos verandert in orde, wreedheid in innemendheid en rustige muziek maakt plaats voor gruwelverhalen.

Betty & Morris - ****

JAN creëerde met Betty & Morris een ontroerend drieledig portret van de liefde.

The Search Project - ****

Het Brusselse gezelschap Tristero verzamelde hopen zoekertjes en maakte er een geestige en ontwapenende voorstelling mee. 

Opus XX - ****

Sofie Decleir (dochter van) bedelft je onder een stortvloed aan informatie. Zet je schrap in je stoel voor twee uur twintigste eeuw in droge, maar verrassende feiten.

Frans Woyzeck - ****

Frans Woyzeck is een man in wiens leven werkelijk alles lijkt te mislukken. Eric De Volder schreef met zijn laatste stuk pessimistische poëzie van een duizelingwekkend hoog niveau.

Tanzung - ***

Theatermaker Jan Decorte schudt de benen los en waagt zich aan een uitgepuurde dansvoorstelling op maat van zes liefdesgedichten. 

Monde.com - ***

Monde.com is een diepzinnige voorstelling over Facebook, over identiteit en over Irak. Eentje die je ook dwingt na te denken over je eigen leven.

Bakchai - **

Bakchai bezingt de waanzin, de macht en de liefde. Een decadente uitspatting van Jan Decorte.