Zomervibes in Aalst

What to do: Aalst

Inge

Deze zomer heb je geen excuus om niet op je bestemming te geraken. Nog niet in het bezit van het roze papiertje? No worries. De beste reisalternatieven in en rond Aalst op een rijtje. Off you go!

Beste voetje voor: Cirk! Aalst

Een driedaagse in het teken van circus, en dat op wandelafstand. Daar waag je al eens trapezesprong voor. Cirk! Aalst tovert de stad om in een levensgrote circustent waar (inter)nationaal talent hun lenig- en kundigheid tonen. Vlammelina (een vuurspuwende heldin van tekenaar Randall Casaer) is de professionele gids van dienst.

Wanneer? Van 21 tot 23 augustus.

 

Op wielen: Rock Zottegem

Met een stevige fietsttocht naar Zottegem in de benen, smaken die festivalfrietjes- en pintjes des te meer. Ook de line-up is niet van de minste. Rock Zottegem wist dit jaar onder meer Placebo, Toto en Yellow Claw voor de affiche te scoren. Voor de luxevogels kan er ook altijd een VIP-arrangement geregeld worden. 

Wanneer? Van 10 tot 11 juli.

 

Busje komt zo: Brussel Bad

Eventjes bussen of treinen en je bent in het hart van ons land. Brussel Bad toont tijdens de vakantie een ander gezicht van onze hoofdstad. De Akenkaai wordt omgetoverd tot een exotisch miniparadijs inclusief strandstoel en cocktailbar. Ideaal voor een lunchpauze of een luie namiddag!

Wanneer? Van 3 juli tot 9 augustus.