Zondagse jamsessies in Antwerpen

Jammin' Sunday

Zomerfabriek Mama's Open Mic Mama's Huzband

Katelijne Bortels
  • Zomerfabriek
  • 17 tot 24 jul 2016
Google maps
location

Je hebt talent met hopen, maar liep toevallig altijd dat platencontract mis. Je betovert vriend en vijand met je dichtkunst en je was net niet in het land tijdens de audities van The Voice van Vlaanderen. Kans gemist? Nee hoor. Deze zomer is Antwerpen the place to be voor aanstormend talent.

Het zomert in Antwerpen, tijdens de maanden juli en augustus moet je dan ook beslist een bezoekje brengen aan de zomerfabriek. Workshops, een balletje trappen of gewoon luilekker een terrasje doen, het kan allemaal. Zelfs overnachten is een optie, zo kan je een bed huren in een omgetoverde gasfabriek.

Voor alle podiumbeesten

Zondag 17 en 24 juli vanaf 20 uur kan je je talenten tentoonstellen tijdens Jammin' Sunday. Je draait plaatjes als de beste en zet alle ledematen in de zaal aan tot bewegen? Je talent is onmisbaar op deze avonden. Is dansen je ding, verras dan het publiek met je originele moves. Ook de Adele's of Eminem's to be mogen op dit evenement niet ontbreken. Virtuoze vingers of lenige lippen? Demonstreer je vakmanschap met een instrumentaal stukje of gooi alle remmen los tijdens een jamsessie met Mama's Huzband, de band van dienst.

Gratis! 

Bewaar je je zangkunsten voor onder de douche of wil je je talent gewoonweg nog niet delen met de rest van de wereld, luister de avond dan op met je aanwezigheid en geniet van het kunnen van de artiesten. Een bijkomend argument om naar Antwerpen af te zakken, is dat deze avonden vol pracht en praal je geen stuiver kosten.

Wil je meer weten over dit evenement? Klik hier om hun Facebookpagina te bezoeken.