Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

4 dansvloeren waar je dit weekend moet staan

4 dansvloeren waar je dit weekend moet staan

Het is koud buiten dus kan je beter lekker gaan zweten op de dansvloer. Dit zijn de dj-sets die je niet mag missen dit weekend.

Bruce

Je moet wonderen verrichten om Bruce te strikken tijdens zijn drukke toerschema langs de grootste clubs ter wereld, maar het is de Leuvense organisatie nacht wel gelukt. De nieuwste aanwinst van het legendarische Britse label Hessle Audio gaat de muren van Stelplaats doen druipen van het zweet.

Lola Haro

Ze behaalde net nog een mooie zestiende plaats in de Belgische dj top 100 en maakte de eerste dansers op Rave Rebels - het gigantische feest van Fuse en Kompass - klaar om de hele nacht door te raven. Kijk ook eens naar de rest van het programma van Sound & Vision want in de dag zijn er experimentele films en performances.

Raresh & Praslea

C12 won verdiend de zilveren medaille in de strijd der nachtclubs op de Red Bull Elektropedia Awards en dat komt onder andere door het programmeren van dit minimal houseduo. Wedden dat het ook deze keer tot een spontane minimal b2b-sessie zal komen?

Frixion Fanatic

Voor het hardere werk moet je dit weekend in Jeugdhuis 't Paenhuys in Hoegaarden zijn. De Nederlander Frixion Fanatic speelt er een live set als headliner van de acid night en dat gaat beuken!

14 november 2019
YannickVertommen

Als je mijn tips leest, ga je altijd naar het hipste feest. 😎

Gerelateerde tips