Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

4 x snuisteren op beurzen en markten

4 x snuisteren op beurzen en markten

Een paar uurtjes rondkuieren tussen het mooiste design, de bijzonderste boeken of grappigste gadgets? Neem zeker eens een kijkje op van deze beurzen. Disclaimer: wij zijn niet verantwoordelijk voor lege portefeuilles.

1. Plaatjes scoren

Platenbeurs

Tegenwoordig draait iedereen wel eens graag een plaatje, of dat nu een vintage Bob Dylan is of de nieuwste van pakweg Taylor Swift. Een collectie vinyl staat ook gewoon prachtig in de woonkamer.

Het ultieme plezier: op het gemak door bakken snuisteren, op zoek naar muzikale pareltjes.

2. (Tweedehands) boekenmarkten

Boekenmarkt

Vers van de pers of beduimelde parel: aan het plezier van een nieuw boek in de kast kunnen maar weinig aankopen tippen.

De mooiste boekenmarktjes ... vind je langs de Seine in Parijs. Maar niet getreurd: ook bij ons kan je dezelfde sfeer vinden, bijvoorbeeld elke zondagvoormiddag langs de Ajuinlei in Gent.

Of wat dacht je van bibliotheekuitverkopen of andere tweedehandsboekenmarkten?

3. Brussels Vintage Market voor een hip interieur en stijlvolle outfit

Vintage markt

De Brussels Vintage Market is al enkele jaren vaste prik voor liefhebbers van vintage, in de prachtige Sint-Gorikshallen. Je shopt er kleding, accessoires, juwelen, klein meubilair, decoratieartikelen ...

De gezellige bar met dj maakt de retrosfeer compleet.

4. ART Knokke-Heist voor de kunstliefhebber

Twee keer per jaar bundelen de meer dan 80 (!) galerijen in Knokke-Heist de krachten voor een vernissageweekend vol toptentoonstellingen. Bezoek de galerijen van je keuze te voet, of volg het fietsparcours langs 25 topkunstwerken.

07 oktober 2020
JokeVan der maelen

Ik had er ook meer van verwacht.