Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

6 goede voornemens die je wel volhoudt

Heb je nog geen werk gemaakt van je goede voornemens voor 2018? Gooi de vorige weg en vervang ze door dit leuke én haalbare lijstje! Goede voornemens zijn nog nooit zo leuk geweest!

1. Weg met stress!

Stress is vaak te voorkomen door voldoende afleiding en ontspanning. Hoe kan je dit beter dan met dieren?
Doe yoga met een geit of ga op stap met lama's en alpaca's in een lama- of alpacaboerderij. Deze beesten jagen de stress wel weg en dan ben je zo weer zen!

Opgelet: Don't try this at home.

2. #FOODIELIFE

Eet meer avocado's! Deze groene zaligheid is niet alleen om op te eten. Het heeft ook een positieve invloed op je botten, je huid én je immuunsysteem.

Bovendien is iedere avocado een goede reden om stiekem op dit lied mee te dansen.

3. Fit met de fiets

Spring je benen los met een springbal of train ze door met de fiets naar je werk te gaan. Dit voornemen is hét ideale excuus om een nieuwe hippe tweewieler aan te schaffen en je kleerkast voor een laatste keer uit te breiden met een nieuwe sportoutfit.

Zo kan jij in 2018 de straten veroveren door te pronken met deze fabuleuze retrofiets uit online fietsenwinkel bikester. Bling bling! Tring tring!

Bikester

4. Verzorg je stem

Zing meer onder de douche. Leuk toch? En ook effectief! De warme dampen maken je stembanden soepel en ook het zingen* ontspant de stem.

*Opgelet: meekelen en meebrullen werkt omgekeerd

Zingen onder de docuhe

5. Hydrateren zal je leren

Zuipen! Nee, geen alcohol, maar water. Geef het een natuurlijk smaakje met een infuser en je water zal nooit meer saai zijn. Maandag mango, dinsdag aardbei, woensdag komkommer, ... Alles is mogelijk!

1516629424 infuser crop

6. Adopteer een panda

Cuteness alert! Wil jij zo'n zwart-wit knuffeldiertje redden? Adopteer een reuzenpanda via WWF.

De panda leeft in China en is bedreigd doordat hun natuurlijke habitat en hun dagelijkse portie bamboe verkleint. Er leven nog maar 1800 panda's in het wild.

Panda
22 januari 2018