Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

7 gratis tentoonstellingen in september

7 gratis tentoonstellingen in september

Hoewel je als kunstliefhebber vaak korting krijgt als jongere, is een gratis expo toch mooi meegenomen. Zeker als je weet dat de tentoonstelling super mooi en interessant zal zijn, zoals deze zeven in september.

Bachelorshow Sint-Lucas

Wil je de kunstenaars ontdekken voor ze bekend worden? De expo's van laatstejaarsstudenten zijn altijd een goede plek om te beginnen.

Binnengluren in Leuven

Wandel, fiets of step langs 30 ramen in Leuven waar een beeldende kunstenaar woont en ontdek er een portret, gewoon aan het raam.

Street Art in Hasselt

Deze zomer kwam er elke week een nieuwe mural of interventie bij in Hasselt en je kan ze nu allemaal gaan spoten tijdens een begeleide avondwandeling.

Ros Beiaard

Dendermondenaren staan om de 10 jaar te wenen in de straten wanneer dat imposante paard er weer gallopeert. Waar gaat dat eigenlijk over?

Kunst in het Gezellehuis

Jonge kunstenaars krijgen de kans om de exposeren in het Gezellehuis in Brugge dus dat is twee cultuurvliegen in een klap.

Audiowandeling in Kessel-Lo

Wandel rond de HAL5 en laat je oraal begeleiden door de 20 portretten en verhalen rond het thema 'thuis'. Of maak zelf iets met je storytellingskills in het medialab.

fotowandeling in het bos

34 fotografen kregen de opdracht om tijdens de lockdown of juist vlak na de lockdown hun creativiteit los te laten op de wereld. Het resultaat kan je ontdekken tijdens een boswandeling van 3,5km.

31 augustus 2020
YannickVertommen

Als je mijn tips leest, ga je altijd naar het hipste feest. 😎