Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

7 online festivals voor je feestbubbel

7 online festivals voor je feestbubbel

Een feestje bouwen op straat is echt geen goed idee maar met 10 (bijna 15) van je beste vrienden moet dat toch ook lukken? Als je in de zomer van 2020 samenkomt, hebben deze online festivals de perfecte soundtrack voor jouw bubbelparty. Dansen, dansen, dansen!

Gebroken zomerharten lijmen, dat is Urgent.fm van plan met de Copacobana radiosessies. Luister mee via 105.3 FM of online via urgent.fm en de dj's zorgen voor de muzikale verfrissing.

Veel vind je niet over het online Dreambeats Festival maar dat het gaat knallen weten we dankzij de puike affiches van de vorige edities.

Paradise City verzon een van de creatiefste oplossingen voor de geannuleerde festivalzomer. Je kan een plek op een bubbelbootje winnen voor jou en zeven vrienden om op 1 of 2 juli toch een paar artiesten aan het werk te zien vanop het water in Perk.

Drie opeenvolgende weekends vol dj-sets van Belgium's finest, interviews vanuit de club en thuisgeleverde cocktails en hapjes: bedankt Ampere!

Zelfs radiofestivals kunnen verschillende podia hebben tegenwoordig. Wissel naar hartelust tussen drie verschillende frequenties van SIGNAAL voor dj-sets en live muziek en bestel een pintje als je in Brugge woont. Wat een tijd!

104484458 10158441580945699 3197522036179427431 o

Vier dagen lang haalt Rock Werchter geld op voor LIVE2020, het solidariteitsfonds voor de Belgische live muziekscene. De concerten zijn hopeloos uitverkocht om er live bij te zijn maar gelukkig maakt Rock Werchter het even gezellig voor de kijkers thuis. Zo is er ook een quiz en tonen ze de beste sets uit de geschiedenis van het festival, allemaal online.

Maak je klaar voor een spectaculaire online festivalbeleving met 3D video en special effects zoals alleen Tomorrowland dat kan verzorgen.

26 juni 2020
YannickVertommen

Als je mijn tips leest, ga je altijd naar het hipste feest. 😎