Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Blokpauze: Gekke animatiekanalen op YouTube

Blokpauze: Gekke animatiekanalen op YouTube

Tegen dat een aflevering van een serie gedaan is, heb je vaak zoveel schuldgevoel waardoor de je hele studiepauze helemaal niet zo bevredigend was. De oplossing: korte entertainende filmpjes op YouTube waardoor je snel terug aan het studeren kan gaan. Deze creatieve geesten maakten alvast de gekste.

u m a m i

Deze YouTuber maakt trage, zweverige kortfilms die over soep, McDonald's en een pratende wormachtige clown gaan. Het lijkt alsof alles in Paint gemaakt is.

MeatCanyon

De nieuwe generatie animators op YouTube maakt graag popcultuurreferenties en MeatCanyon is daar geen uitzondering op. Van The Office door Pinokkio tot Jimmy Neutron: alles wordt gekker en grappiger.

Jack Stauber

Zag je alle bovenstaande filmpjes en dacht je: cool, maar het heeft betere muziek nodig? Dan is Jack Stauber iets voor jou.

Worthikids

Oké, we weten ondertussen dat YouTube-animators zot zijn van popcultuurreferenties. En Worthikids doet dat ook, maar dan in dialoogvorm. Verwacht geen setup-punchline-humor. Maar eerder iets absurd, grappig, maar toch gezellig.

Ethereal Snake

Ethereal Snake's populairste reeks is een crossover tussen een Vietnamfilm en Mickey Mouse. Meer hoeven we niet te zeggen. Vreemd dus.

15 juni 2020
BrechtVissers

Ik probeer u uit uw luie zetel te krijgen door het ding dat je hierboven te zien kreeg. Ik hou van absurditeiten en kaas.

Gerelateerde tips