Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Caféconcertreeks Stoemp! gaat weer van puree in Brussel

Caféconcertreeks Stoemp! gaat weer van puree in Brussel

Goesting in een puree van lekkere live muziek, gezellige cafés en soms zelfs letterlijk een bord stoemp? Stoemp! neemt je mee naar ondergewaardeerde plekken in Brussel voor concerten van vaste waarden en opkomend talent. Het programma is nog niet volledig bekend maar deze concerten kunnen we al tippen voor oktober.

Lander & Adriaan

Jazz en electronica zijn niet meteen muziekgenres die matchen. Maar als de meest experimentele drummer (Lander van STUFF.) en de meest funky keyboardspeler (Adriaan van Pomrad) van België bij elkaar komen, krijg je pure genialiteit.

BRYN

De Rwandese Brusselaar BRYN zingt als geen ander over de struggles van het jong zijn in de stad. Pop om op te dansen (op je stoel) maar ook om over na te denken. Blijf ook rustig zitten voor het feeërieke concert van Coline & Toitoine en de gezelligheid in de Jetse Taverne Ter Linden.

Ashley Morgan

We tipten hem al als een van de meest belovende artiesten dit jaar en nu schuiven we Ashley Morgan graag weer naar voren in dit lijstje.

Nog niet zo lang gelden kreeg hij wereldkansen als beatmaker LTGL maar hij voelde zich daar niet zo goed bij. Ondertussen produceert hij nummers hij voor Dvtch Norris en Blu Samu, rapt hij op zijn eigen hiphopbangers maar op Stoemp! staat hij op het podium als bedroom popgitarist met een live band.

02 oktober 2020
YannickVertommen

Als je mijn tips leest, ga je altijd naar het hipste feest. 😎

Gerelateerde tips