Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Cultuuruitje? Hier kan je met EYCA naartoe.

Cultuuruitje? Hier kan je met EYCA naartoe.

Wat is EYCA? Dat is een digitale kaart. Of soms een logootje op je studentenkaart. Maar het doet telkens hetzelfde: de Europese jongerenkaart EYCA biedt tal van voordelen voor iedereen die op avontuur wil. Of je nu thuis moet zitten of je wil iets bezoeken: met de EYCA-app wordt veel plots goedkoper.

IMG 96002

4uCampus

Zo’n krantenabonnement is best duur. Maar van studenten wordt verwacht dat ze op de hoogte zijn van de wereld. Enter 4uCampus: een dienst waarmee jonge mensen extreme korting kunnen krijgen op verschillende abonnementen. Zo heb je geen excuus meer. En je hebt altijd kruiswoordpuzzels in huis. Met EYCA krijg je een nog scherpere prijs.

Muziekclub 4AD

De beste binnenlandse acts voor een prikje? Dan moet je in 4AD in Diksmuide zijn. Met EYCA krijg je daar €2 korting op je ticket, zo heb je nog geld over voor een pintje achteraf.

EVA vzw

Zelfs jouw eten is niet veilig voor EYCA-korting. Student worden kan best nog een negatief effect hebben op of je wel genoeg gezonds binnenspeelt. Een lidmaatschap bij EVA vzw maakt het gemakkelijker om plantaardig te eten. Je krijgt de inspiratie gewoon in je (al dan niet digitale) brievenbus. En met EYCA kost zo’n lidmaatschap €2 minder.

30CC in Leuven

Of je nu in Leuven studeert, woont of gewoon eens op bezoek bent: de prachtige zaal van 30CC moet je gewoon gezien hebben. Bovendien is hun programmatie het beste van toerende bands, theaterstukken en comedyshows. Met EYCA krijg je er 20% korting op alle tickets en 50% korting als je last-minute bestelt.

Leuven Stadsschouwburg 2

Het MOT

Het MOT is hét museum als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van techniek. Je leert er hoe houtbewerking, smeden en zelfs de was van oudsher werd aangepakt. Met EYCA is een bezoek overigens volledig gratis.

Z33

In Hasselt zijn hedendaagse kunst en Z33 zowat synoniemen van elkaar aan het worden. Met EYCA kan je de tentoonstellingen van Z33 gratis bezoeken.

Z33 2 1024x800

Opera Ballet Vlaanderen

Het is de droom van velen om ooit een opera te bezoeken. Wel kijk, met EYCA komt die droom ietsje dichterbij. Je kan er tickets mee kopen die 50% goedkoper zijn dan het reguliere tarief.

CC De Scharpoord in Knokke-Heist

De perfect combinatie tussen een dagje zee en een avondje cultuur bestaat in Knokke-Heist. In CC De Scharpoord vind je jong talent in alle kunstvormen en toerende concerten en theaterstukken. En met EYCA krijg je er gemiddeld €3 korting.

24 september 2020
BrechtVissers

Ik probeer u uit uw luie zetel te krijgen door het ding dat je hierboven te zien kreeg. Ik hou van absurditeiten en kaas.