Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

De 6 beste schaduwplekken op Rock Werchter 2018

De 6 beste schaduwplekken op Rock Werchter 2018

Met temperaturen rond de 30°C dit weekend op Rock Werchter kan je zeker wat afkoeling gebruiken op de festivalweide, of dat nu in de vorm van een fris pintje, een flesje water of wat schaduw is. Wij sommen de 6 beste schaduwplekken van Rock Werchter voor jou op!

Tussen de boompjes

Heel centraal gelegen zijn de boompje tussen de Main Stage en de ingang. Rond deze boompje zijn er houten bakken gemaakt, ideaal als schaduwplek! Pluspunt: er hangen ook waterverstuivers, dus dubbele verfrissing eigenlijk!

Schaduwplek 1

North West Walls

De metershoge containers zorgen voor enorm veel schaduw, ideaal dus voor als je wat verkoeling zoekt en van kunst houdt! Daarnaast vind je in deze zone ook veel variatie aan verkoelende drankjes. Voor ieder wat wils, zo zijn er cocktails, frisse pintjes en zelfs iced coffee.

Schaduwplek 2 North West Walls

The Slope

The Slope is niet enkel het nieuwe podium van Werchter, maar ook een grote schuine graswand dat je een mooi uitzicht biedt over de hele festivalwei. Voor hen die verkoeling zoeken is er ook goed nieuws! Je kan namelijk helemaal afkoelen onder The Slope. Hier zijn gezellige tafeltjes gebouwd, compleet overdekt en dus enkel schaduw, waar je even kan uitrusten om er weer helemaal tegenaan te gaan.

Schaduwplek 3 The Slope

Tussen The Barn en KluB C

Tussen de twee overdekte podia van Rock Werchter vind je een scherm waar afwisselend de concerten worden getoond. Hier staan heel wat bomen en je hebt ook schaduw door KluB C. Een ideale schaduwplek dus want je kunt er niet alleen afkoelen, bovendien hoef je ook niks te missen van je favoriete artiesten.

Schaduwplek 4

Food Court aan The Barn

Naast The Barn vind je een gezellige zone tussen de bomen, veel schaduw gegarandeerd dus! Hier zijn picknickbanken voorzien en ‘s avonds wordt het er extra gezellig want er hangen allemaal lampjes tussen de bomen.

Schaduwplek 5

Front row

De állerbeste schaduwplek moet toch de eerste rij aan de Main Stage zijn! Opgelet, deze plaatsen zijn wel enorm gegeerd en enkel voor de volhouders. Een aantal pluspunten: je hebt de hele dag schaduw, je ziet je favoriete artiesten van zo dichtbij dat je ze bijna kan ruiken en er kan niemand voor je staan dus geen struggle meer voor the short ones onder ons. Er is wel één minpunt, je kan niet zomaar weg om een drankje en eten te halen of voor een plaspauze, enkel voor de volhouders dus!

Schaduwplek 6
06 juli 2018