Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Deze 5 DIY's maak je met rommel die thuis rondslingert

Deze 5 DIY's maak je met rommel die thuis rondslingert

De Coronacrisis zet velen onder ons aan om eindelijk eens aan die lentekuis te beginnen die al zo lang op de planning staat. Maar wat met alle rommel die je tegenkwam? Wij hebben daar een oplossing voor. Met deze DIY's kan je creatief worden met eieren, leeggoed, oorstokjes, plastieken zakken en als je bij de gelukkigen bent: wc-rolletjes.

Eieren

Zin om je huis of kot te voorzien van wat paasdecoratie? Ook daar moet je de deur niet voor uit als je nog wat eieren op voorraad hebt.

Leeggoed

Pop jij in deze tijden af en toe een bottle met je huisgenoten of familieleden die samen met jou in hun kot blijven? Dan is de pret niet voorbij na enkele glazen. Met deze DIY-video maak je van de inhoudloze fles nog iets leuks.

WC-rol

Een object dat wel eens voor strubbelingen zorgt in de supermarkt dezer dagen: de WC-rol! Indien je bij de gelukkigen bent om nog een pak te bemachtigen, kan je er maar beter tot op de rol gebruik van maken. Met deze video leer je een staander maken voor je smartphone, zo hoef je hem niet neer te legen wanneer je nogmaals die handjes moet wassen!

Oorstokjes

Een overload aan oorstokjes? Misschien kan je er iets leuks van maken om aan de muur te hangen zoals in onderstaande video?

Plastieken zakjes

Last but not least de plastieken zakjes, die we allemaal hamsteren doorheen de jaren omdat we wéér eens die herbruikbare zak van thuis vergaten mee te nemen. Met deze creatieve tip geraak je er alvast een deel kwijt.

20 maart 2020
TessJacobs

'Als de wereld begrijpelijk was, zou er geen kunst bestaan' - Camus