Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Deze cadeaus van Star Wars zijn een beetje fout

Deze cadeaus van Star Wars zijn een beetje fout

Er komt een nieuwe Star Warsfilm aan: The Rise of Skywalker. Dat betekent dat ze binnenkort weer met Star Warspluchies, figuurtjes en allerhande prullaria naar je hoofd gooien. Je kan het zo gek niet bedenken, of ze zetten er een droid, lightsaber of personage op. Deze greep uit het gamma vonden we net iets té gek. Tenzij je natuurlijk nog een geschenk zoekt voor mensen die écht niet zonder Star Wars kunnen in hun leven.

Darth Vader Croque-monsieurmachine

Geef je croques een extra vleugje van The Force mee. Zolang het geen Force Choke is natuurlijk.

Croque Monsieur machine

Een Princess Leia-pruik voor je kat

Wanneer je kat 's ochtends niet voor de deur staat de janken, begin je nogal snel het ergste te denken. Misschien is je huisdier wel meegenomen door een imperium aan ruimtesmokkelaars geleid door een gigantische slak en tot hun slaaf gemaakt. De kans daarop is groter als je kat deze pruik op heeft.

Leia Pruik voor je kat

Star Wars visgerief

Beeld je in: je komt bij het krieken van de dag aan bij je favoriete visvijver. Je klapt je stoeltje open en met een zucht zit je en plof je je kist naast je neer. Dan haal je plots een joekel van een lightsaber boven die eigenlijk een vishengel is! Je viscollega's schrikken zich zo'n hoedje dat ze bijna de vijver in donderen. Je wordt de held van je visvereniging en directe omgeving. Gegarandeerd.

Star Wars Fishing Equipment

Darth Vader fluitketel

Zelfs de meest brutale Sith Lords verdienen een vieruurtje. De favoriete thee van the Dark Lord himself? Een melange getrokken uit de restanten van de planeet Alderaan.

Darth Vader Fluitketel

De Death Star als handgreep voor een schuif

Perfect voor die ene schuif waarin het lijkt alsof de Death Star er gepasseerd is.

Death Star handgreep voor schuif

Star Wars Multivitaminepillen

Het idee van één universum (het onze) dat het enige is, wordt soms in vraag gesteld. Wat niet in vraag wordt gesteld is hoeveel vitaminen je nodig hebt. Het antwoord is veel. Et voilà.

Plakbandhouder van C-3PO

Tja.

Vuilnisbak van R2-D2

Je kan er al het bovenstaande in "bewaren"!

Snap je er geen Baby Yoda meer van?

Dan zijn musea misschien meer uw ding. Geef je vrienden of familie The Force. The Force om gratis musea te bezoeken met de Museumpas.

13 december 2019
BrechtVissers

Ik probeer u uit uw luie zetel te krijgen door het ding dat je hierboven te zien kreeg. Ik hou van absurditeiten en kaas.