Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Dit zijn de grootste kanshebbers voor de Humo's Rock Rally 2020 finale

Dit zijn de grootste kanshebbers voor de Humo's Rock Rally 2020 finale

Onze glazen BILL - euh - bol vertelde ons dat deze 3 namen het meeste kans maken op de winst van Humo's Rock Rally 2020. Kijk thuis mee naar de finale op 18 oktober en ontdek of we gelijk hebben.

Stem in afwachting snel voor de publieksprijs!

Dyce

Ten huize Dyce hangt al een zilveren medaille van toen hij in 2016 met vrienden deelnam als rapcollectief Rewind Productions op zijn zestiende. Je kan dus rustig zeggen dat hij een streepje voor heeft.

Toch is de muziekstijl waarmee hij deelneemt totaal veranderd. Russische, Spaanse en Engelse autotunes zweven je om de oren op over the top trapbeats die niet moeten onderdoen voor die van de gemiddelde Amerikaanse superproducer.

Verwacht je aan een theatrale performance inclusief extravagante outfits en een bom aan energie.

Hugs of the Sky

De muzikanten van deze psychedelische rockband hebben al veel podia in binnen- en buitenland gezien onder andere groepsnamen zoals The Insect Soldiers of the Sky. Nu treden ze dus op als Hugs of the Sky en klinken ze grootser dan ooit.

Zoals je kan horen in de opname van de halve finale zingt de zanger in het heerlijke Engels van Arctic Monkeys maar er kan ook een Nederlandstalig nummer passeren. Wat ons ook opviel was de aanstekelijke vrolijke chemie tussen de muzikanten. Een aangename herinnering aan zonnige dagen op de festivalwei.

Meskerem Mees

Als Meskerem Mees geen podiumplaats wegsleept, verplichten wij Humo om de naam van hun wedstrijd te veranderen naar Flop Rally. Wie het talent niet van haar ziet en hoort afdruipen, is minstens twee zintuigen kwijt.

"Ik ben een opkomende singer-songwriter met een 100% akoestische set." Dat is het enige zinnetje wat haar beschrijving op de site van de Rally rijk is, en meer moet dat niet zijn. Gewoon luisteren en genieten.

16 oktober 2020
YannickVertommen

Als je mijn tips leest, ga je altijd naar het hipste feest. 😎

Gerelateerde tips