Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Hier zijn 5 online belevenissen van bij ons

Hier zijn 5 online belevenissen van bij ons

Cultuurhongertje? Sta ons toe die te stillen met online evenementen die jong én van bij ons zijn.

Ook wat cultuurtips tussen je saaie mails? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Livestream: The Tallest Man On Earth

Eerder een concertfilm dan een livestream, maar wel exclusief. The Little Red Barn Show gaat over een boerderij die in volle coronacrisis werd omgevormd tot concertzaal. The Tallest Man On Earth mocht er met een hele hoop muzikanten in spelen.

Expo: Koffie Stories

Ooit opgestaan met een verse kop koffie in je hand en gedacht: over dit drankje wil ik alles weten? Dan is deze online expo voor jou. Het Centrum voor Agrarische Geschiedenis legt in échte expostijl uit wat je moet weten over je favoriete warme drank.

Live: Meskerem Mees

Canvas steunt jonge muzikanten door de Toots Studio open te stellen voor live sessies. En de eerste worp is al meteen een mooie: Meskerem Mees, de winnaar van Humo's Rock Rally mag de spits afbijten en wat zeker en vast een memorabel concert wordt.

Livestream: Trio Aries

Liever klassiek? Zoek niet verder. Democrazy streamt een van de meest beloftevolle jonge trio’s in de klassieke scène: Trio Aries. Ze wonnen Supernova, de Humo’s Rock Rally van de klassieke muziek. Daarmee mochten ze normaal heel België rondtoeren, maar nu livestreamen ze dus!

Instagramtheater: Mekbet

Na het Whatapp-theater is er Mekbet. Daarin wordt het theaterstuk MacBeth door theater FroeFroe omgevormd tot een reeks Instagram Stories. Op die manier kan je vanaf 14 december op de meest moderne manier van verhalenvertellen een héél oud verhaal checken.

Ook wat cultuurtips tussen je saaie mails? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

BrechtVissers

Ik probeer u uit uw luie zetel te krijgen door het ding dat je hierboven te zien kreeg. Ik hou van absurditeiten en kaas.

Gerelateerde tips