Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Optredens waar je normaal zou moshen (maar nu niet mag)

Optredens waar je normaal zou moshen (maar nu niet mag)

Zo'n optreden waar je jezelf eens goed door elkaar kan laten schudden op snijdende gitaren, dat is lang geleden. Je kan het wel gaan proberen, of dat zittend ook werkt. En dat kan je op deze optredens doen.

RHEA op Parklife XL

RHEA? Dat is riffs knallen zoals in de goeie ouwe tijd. Zowat alles van hardrockinvloeden passeert de revue en de mix waar ze op uit zijn gekomen, klinkt dus opnieuw fris.

DIRK. en Heisa in Leffinge

DIRK. is eigenlijk alles wat de naam niet doet vermoeden: energetisch, hard en niet per se voor je papa, hoewel ze weken met drie nummers in de Afrekening stonden. Heisa is dan nog minder voor je papa, met invloeden vanuit de post-hardcore maken ze noiserock, met vaak een muziektheoretisch pleziertje erin gezwierd.

The K. in de Botanique

In uw onderbroek op Dour spelen is niet per se vernieuwend, maar het zegt wel nog altijd: hier gaat het hot 'n' heavy worden. En dat werd het dus bij The K.

Pink Room in Kortrijk

De zanger van Pink Room lijkt een beetje op een circusdirecteur. En dit denk je dan ook als je de garagepunkerige noise van Pink Room in normale tijden ziet: "Wat is dat hier voor een circus?". In de positieve zin!

Newmoon in Kortrijk

De kerels van Newmoon hebben al eventjes hun Kempenpunkachtergrond achtergelaten, maar vinden een gulden middenweg met iets emo, al mag het soms wat opzwepend zijn.

15 september 2020
BrechtVissers

Ik probeer u uit uw luie zetel te krijgen door het ding dat je hierboven te zien kreeg. Ik hou van absurditeiten en kaas.