Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Perfect kerstcadeau: merch van Belgische artiesten

Perfect kerstcadeau: merch van Belgische artiesten

Nog altijd op zoek naar een tof cadeau dat 2020 nog onvergetelijker (in positieve zin) zal maken? De Belgische muzikanten en zalen hebben fraaie merchandise liggen waarmee je je vrienden zeker gaat verrassen.

Ook wat cultuurtips tussen je saaie mails? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Steun de muzieksector met de designcollectie van LIVE2020

Het steunfonds voor de Belgische livesector LIVE2020 werkte samen met hippe Belgische kunstenaars en designers voor een unieke T-shirtcollectie. De artiesten lieten zich inspireren door negen muziekzalen en lieten hun creativiteit op T-shirts die zo cool zijn dat je ze bijna zou inkaderen om aan de muur te hangen.

Een mopje voor al je vrienden met een kinderwens

Willy Organ is een zanger die graag vertoeft in de underground van het Vlaamse levenslied. Daar kan je ironisch naar luisteren, of met volle overgave. In elk geval heb je meteen iets om over te praten als je een babypakje van zijn hand onder de boom legt.

Must-have voor ridders van de leren vest

Metalheads en ander ruig gespuis dragen graag leren vesten met patches van hun favoriete bands. Als je in de Vlaamse scene écht respect wil afdwingen, kan die van Fleddy Melculy niet ontbreken.

De enige wc-rol die je wél mag hamsteren

Zoals we al langer weten dankzij haar muziek (luistertip Balance Ton Quoi) heeft zangeres Angèle terecht het schijt aan misogynie, seksime, het patriarchaat en nog veel meer afschuwelijke termen. Zet je vrienden ook aan om al die shit door te spoelen.

I want to dance again :)

Een trui om je warm te houden voor als je dringend weer wil gaan dansen op de explosieve muziek van bijvoorbeeld The Subs in een uitgaanstempel zoals Kompass Klub.

Ook wat cultuurtips tussen je saaie mails? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

YannickVertommen

Als je mijn tips leest, ga je altijd naar het hipste feest. 😎

Gerelateerde tips