Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Roos Van Acker, Pascal Platel en Nele Van den Broeck confronteren je met de lijdensweg van de liefde

Roos Van Acker, Pascal Platel en Nele Van den Broeck confronteren je met de lijdensweg van de liefde

Totdatzeerdoet is een nieuw toneelstuk door mediagezicht Roos Van Acker, actrice Pascale Platel en zangeres-actrice Nele Van den Broeck. Drie zotte dozen bij elkaar. Toch draait de voorstelling rond serieuze onderwerpen: de liefde en de pijn die het met zich meebrengt.

De dames leerden elkaar twee jaar geleden kennen op Valentijn toen ze erotische teksten voorlazen in een bibliotheek. Nu, twee jaar later, hebben ze de erotiek laten varen en komen ze op de proppen met een stuk over de liefde: Totdatzeerdoet.

Totdatzeerdoet

Een triootje

Eerder deze week vertelde Van Acker in Van Gils & Gasten dat het geen theatersstuk is. Zelf noemen ze het een 'ménage à trois', een trio dus. Hoewel het geen erotische show is, lijkt het met deze woorden toch een zwoel kantje te hebben. Platel vulde aan: "We gaan van erotiek, naar liefde, naar de pijn en uiteindelijk naar de dood."

Iedereen heeft het wel eens ervaren. Liefde doet pijn. En dat is dus exact waar dit stuk volgens hen om draait. Met de mix van deze drie pittige persoonlijkheden komt er gegarandeerd ook een vleugje humor aan bod.

19 januari 2019