Alle musea, concertzalen, theaters, ... sluiten even de deuren. Heel wat activiteiten worden daardoor geannuleerd of verplaatst door organisatoren, als corona-preventie.

Vind warmte tijdens het winteruur met deze events

Vind warmte tijdens het winteruur met deze events

Komende zondag schakelen we over naar het winteruur. Zo kan je een uurtje langer slapen en is het vroeger licht, maar ook vroeger donker. Boekjes lezen aan het haardvuur, plaatjes opleggen om met een theetje te consumeren, … Maar je kan ook nog buitenshuis dingen gaan doen.

Ook wat cultuurtips tussen je saaie mails? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

De beste manier om jouw nakende tekort aan vitamine D op te vangen, is eens goed gaan lachen. Bert Gabriëls brengt zijn rijkelijk te vroege eindejaarsconference. Jong talent Amélie Albrecht heeft haar eerste avondvullende show klaar en toert daar nog altijd mee rond.

Niks beter om je lichaam en geest voor te bereiden voor de winter dan in een donkere zaal te gaan zitten. En als je thuis komt kan je nog een warme chocomelk drinken. In Før Frosten waan je jezelf in het Denemarken van de 19e eeuw en in Akira kom je in een eighties toekomstbeeld van Japan terecht, waar technologie iets té machtig wordt.

In de wintertijd mag alles wat gemoedelijker gaan, toch? Met dit jong talent gaat het vanzelf.

Portland hoeft bijna niet meer voorgesteld te worden: duistere, maar ook zuiverende klanken die je proberen te raken.

SCHNTZL is dan weer melancholische jazz, waar naar nieuwe klanken wordt gezocht.

En het is nogmaals bewezen in Humo’s Rock Rally: Meskerem Mees is hét talent van het moment. Haar aanstekelijke melodieën en prachtige stem laten je de winter met gemak overleven.

Ook wat cultuurtips tussen je saaie mails? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

20 oktober 2020
BrechtVissers

Ik probeer u uit uw luie zetel te krijgen door het ding dat je hierboven te zien kreeg. Ik hou van absurditeiten en kaas.

Gerelateerde tips